آیا می توانم مخاطبین را در واتس اپ وب مسدود کنم؟
آیا می توانم مخاطبین را در
خواه برای حفظ حریم خصوصی، کاهش حواسپرتی، یا مدیریت تعاملات اجتماعی، حفظ سلامت دیجیتال اغلب نیازمند استفاده عاقلانه از ویژگیهای مسدود کردن و بیصدا کردن واتساپ است. این ابزارها به شما این امکان را میدهند که کنترل کنید چه کسی و تحت چه شرایطی میتواند با شما تماس بگیرد و به شما این امکان را میدهد که ارتباطات خود را به طور مؤثر مدیریت کنید. برای کمک به شما برای استفاده حداکثری از این قابلیتها، مهم است که بدانید ویژگیهای مسدود کردن و بیصدا کردن واتساپ چگونه کار میکنند.
واتس اپ وب راهی مناسب برای دسترسی و مدیریت مکالمات شما از هر رایانه یا تبلتی با اتصال به اینترنت است. برخلاف برنامه تلفن همراه، واتساپ وب نیازی به اتصال تلفن شما به همان شبکه Wi-Fi مانند رایانه شما ندارد. برای اتصال دستگاه خود به واتس اپ وب، مرورگر وب واتس اپ را بر روی رایانه یا رایانه لوحی خود راه اندازی کنید، دوربین دستگاه خود را به سمت کد QR که در پنجره مرورگر وب واتس اپ نمایش داده شده است قرار دهید و سپس منتظر بمانید تا همگام سازی حساب تکمیل شود.
هنگامی که وارد واتس اپ وب هستید، می توانید به تمام چت های خود در پنل سمت چپ دسترسی داشته باشید و روی هر مکالمه ای کلیک کنید تا باز شود. همچنین میتوانید با انتخاب برگه «مخاطبین» از پایین صفحه، فهرستی از تمام مکالمات فعلی خود با مخاطبین خود را مشاهده کنید. اگر مطمئن نیستید که چت را باز کنید، میتوانید به راحتی با جستجوی نام یا شماره مخاطب در نوار جستجو در بالای صفحه، آن را پیدا کنید.

آیا می توانم مخاطبین را در واتس اپ وب مسدود کنم؟
از صفحه اصلی، میتوانید از دکمه «منو» در گوشه سمت راست بالا به تنظیمات و گزینههای مختلفی دسترسی داشته باشید. اینها شامل تنظیمات، اطلاعات حساب و حریم خصوصی شما می شود. از منو، میتوانید تنظیمات حریم خصوصی پیشفرض خود را تنظیم کنید، از جمله افرادی که میتوانند وضعیت شما و آخرین اطلاعات مشاهده شده را ببینند. همچنین میتوانید مخاطبین را مسدود کنید و از ارسال پیام یا تماس تلفنی با شما جلوگیری کنید.
اگر به دنبال مسدود کردن مخاطبی در تلفن خود هستید، میتوانید این کار را با وارد کردن نام یا شماره آن شخص در نوار جستجو در بالای صفحه و ضربه زدن روی ورودی مربوطه در نتایج انجام دهید. از طرف دیگر، میتوانید یک چت با مخاطب مورد نظر باز کنید و برای دسترسی به تنظیمات، روی نماد در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
وقتی مخاطبی را مسدود کردید، دیگر نمیتواند در واتساپ برای شما پیام یا تماس بفرستد. علاوه بر این، آنها دیگر نمی توانند وضعیت آنلاین یا آخرین اطلاعات مشاهده شده شما را ببینند. به مخاطبین مسدود شده اطلاع داده نمی شود که آنها را مسدود کرده اید.
مخاطبین مسدود شده همچنان میتوانند بهروزرسانیهای وضعیت و آخرین اطلاعات مشاهده شده شما را در هر چت گروهی که با شما انجام میدهند، ببینند. با این حال، می توانید با حذف شماره آنها از دفترچه آدرس خود قبل از پیوستن به گروه، از دیدن این جزئیات در گروه ها جلوگیری کنید.
